Advocaat-Medewerker Mededingingsrecht – Randstad

Introductie

Advocaat-Medewerker Mededingingsrecht (4-7 jaar): Werken voor een unieke combinatie van publieke en private cliënten aan wie hoogwaardig en divers juridisch maatwerk moet worden geleverd aangaande maatschappelijk relevante zaken, die niet zelden politiek gevoelige belangen hebben.

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de leidende onafhankelijke kantoren in Nederland. Het team bestaat uit ambitieuze juristen die passie hebben voor hun vak. De cultuur is informeel met oog voor de menselijke maat. Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling van de medewerkers staan hoog in het vaandel.

 

Ter versterking van het kantoor is onze opdrachtgever op zoek naar een beginnend medewerker die de praktijkgroep Europees recht wil komen versterken en zich primair zal focussen op de mededingingspraktijk. Diegene zal tevens lid zal worden van de overkoepelende sectie Bestuursrecht. Daardoor ontstaat de kans om ook buiten de mededingingspraktijk ervaring op te doen.

Functie

Het team behandelt zaken op alle onderdelen van het EU- en het mededingingsrecht, waaronder in het bijzonder de kartelregels, interne markt, fusiecontrole, machtsmisbruik, wet Vifo en het EU staatssteunrecht. Zij staan zowel private partijen als overheidsinstanties bij. Die combinatie maakt deze praktijk uniek. De praktijk is hoogwaardig en zeer gevarieerd, ook doordat het kantoor de toezichthouder tot haar cliëntenkring rekent.

Functie-eisen

·         Je hebt 4 tot 7 jaar kennis van en affiniteit met het mededingingsrecht en het EU-recht.

·         Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling en toon je initiatief. Het beschikken over een sterk analytisch vermogen is essentieel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

·         Daarnaast lever je met plezier een positieve bijdrage aan het team en werk je samen met je collega’s aan het beste resultaat voor de cliënt.

Aanbod

·         Unieke positionering in de markt: combinatie van werken voor overheden en private partijen, veelal bij maatschappelijke, strategische, complexe en vaak politiek gevoelige dossiers.

·         Deel uitmaken van een succesvol, enthousiast en ervaren team, binnen een gerenommeerd kantoor gevestigd in het Centrum van Den Haag nabij Den Haag CS.

·         Volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

·         Eigen verantwoordelijkheid, veel impact, meteen volwaardig meedraaien in de praktijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.