(Senior) Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht – Eindhoven

Introductie

Verantwoordelijke en zelfstandige positie voor een commerciële (senior) advocaat, die zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving, waar een persoonlijke benadering voorop staat, in het hart van Brabant.

Organisatie

Holla Advocaten (gevestigd in Eindhoven en Den Bosch), is het grootste advocatenkantoor in Brabant en behoort in omvang tot de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren. De gedreven medewerkers zijn betrokken bij hun cliënten en werken nauw met hen samen maar zijn ook nauw betrokken bij elkaar. Er heerst een vriendelijke en open sfeer die past bij de Brabantse traditie van het kantoor. Het volgen van Post-doc opleidingen wordt gestimuleerd.

De Business Unit Ondernemingsrecht met standplaats Eindhoven bestaat uit één partner, vier senior medewerkers, 1 medewerker en 2 advocaat-stagiaires. Het team herkent het potentieel in de markt rondom de innovatieve stad Eindhoven en wil op korte termijn verder groeien.

Functie

De werkzaamheden van de Business Unit Ondernemingsrecht zijn breed: het adviseren aan nationale en internationaal opererende ondernemers over alle aspecten van het ondernemingsrecht. De professionals geven adviezen aan en voeren procedures voor ondernemingen in het kader van rechtspersonen, handelsrecht, en algemeen verbintenissenrecht. Daarnaast ook op het gebied van het procesrecht; distributie-, franchise- en agentuurrecht, algemene voorwaarden, internationaal privaatrecht, vennootschapsrecht, mededingingsrecht en fusies en overnames. In Europa en de Verenigde Staten werkt Holla samen binnen de netwerken European Law Firm (ELF) en Netlaw en worden cliënten op internationaal niveau geadviseerd. Een deel van het werk is hierdoor in de Engelse taal.

Functie eisen

• De juiste kandidaat heeft circa 3 tot 8 jaar ervaring als advocaat binnen een ondernemingsrechtpraktijk en is in staat direct in de praktijk mee te draaien. Opgedane kennis van breed OR, M&A, corporate litigation of insolventierecht sluit hierbij aan.
• Hij/zij is energiek, treedt graag naar buiten en vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan een verdere uitbouw van de praktijk en het team met name in de regio Eindhoven. ‘Brabantse roots’ zijn daarbij een pre maar geen must. Hij/zij beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden, is professioneel en initiatiefrijk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

• Een mooie kans om op actieve wijze bij te dragen aan de uitbouw van de ondernemingsrecht praktijk in een regio met een groot groei potentieel, bij het grootste zakelijke one stop kantoor van Brabant.
• Direct meedraaien in een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen een ondernemende werkomgeving, waar een persoonlijke benadering voorop staat bij de nauw betrokken collega’s.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in combinatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitstekende balans werk/privé. Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.