Senior Advocaat-Medewerker Bestuursrecht – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Mooie volgende stap: werken aan complexe zaken: op strategisch en juridisch vlak. Bij het grootste Brabantse one-stop kantoor, waar een persoonlijke benadering voorop staat. Zelfstandige positie met uitstekend toekomstperspectief richting partnerschap.

Organisatie

Holla Advocaten (gevestigd in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch), is het grootste advocatenkantoor in Brabant en behoort in omvang tot de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren. De gedreven medewerkers zijn betrokken bij hun cliënten en werken nauw met hen samen maar zijn ook nauw betrokken bij elkaar. Er heerst een vriendelijke en open sfeer die past bij de Brabantse traditie van het kantoor. Het volgen van Post-doc opleidingen wordt gestimuleerd.

De Business Unit Vastgoed & Overheid met standplaats ‘s-Hertogenbosch is opgedeeld in een civielrechtelijk en een bestuursrechtelijk team. Het team van overheidsspecialisten bestaat uit een zeer ervaren partner, een senior medewerker en een gevorderde stagiaire. Er is plek voor een medewerker met de ambitie om door te groeien.

Functie

Het team heeft van oudsher een sterke positie in de regio Brabant. Holla werkt veel voor decentrale overheden. Hierdoor is de inhoud van de zaken gecompliceerd en dat vereist creatief denken om te komen tot tactische en strategische oplossingen. De zaken hebben veelal politieke impact en worden beslist op hoog niveau. Het team van Holla denkt zodoende echt mee aan de voorkant: over de voorbereiding van (handhavings)beleid, hetgeen interessant juridisch en strategisch werk oplevert.

De werkzaamheden voor de nieuwe medewerker liggen op het gebied van het bestuursrecht. De kandidaat zal zich vooral gaan richten op het omgevingsrecht, zowel op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling als milieurecht. Daarnaast ligt er een sterk accent op onteigening. De werkzaamheden bestaan onder andere uit advisering en procesrechtelijke ondersteuning.

Functie eisen

• Holla is op zoek naar een advocaat medewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het (ruimtelijk) bestuursrecht.
• Hij/zij is zelfstandig en staat stevig in zijn/haar schoenen. De kandidaat is in staat een zaak vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en om een goede verstandhouding te onderhouden met de juiste instanties (politiek bestuurlijke sensitiviteit).

Aanbod

• Werken aan juridische en strategisch complexe zaken vanuit een verantwoordelijke en zelfstandige positie, binnen een werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat bij de nauw betrokken collega’s.
• Het kunnen op- en uitbouwen van een eigen praktijk, met in dit verband, uitstekende toekomstperspectieven binnen kantoor.
• Het beoefenen van de echte (proces) advocatuur, bij een middelgroot kantoor in hartje Brabant met van oudsher een sterke positie in de regio.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.