Partner Werving en Selectie – Randstad

Introductie

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons eigen team. We hebben plek voor een zelfstandig werkende, enthousiaste partner die wil meebouwen aan ons succesvolle werving en selectiebureau dat zich specifiek richt op juridische posities.

Organisatie

HDDN Legal Search bemiddelt ervaren juridische professionals voor het bedrijfsleven, de overheid en de advocatuur, voor vaste en interim posities. Ontstaan uit de gedachte dat het anders en beter kon, staat er nu – vijf jaar na oprichting – een succesvolle onderneming met een solide plek in de markt. Door de positieve economische ontwikkelingen neemt de vraag naar juristen toe. Hierdoor is ruimte ontstaan voor meer mensen in ons team. We komen daarom graag in contact met zelfstandig ondernemers die zich bij ons willen aansluiten.

Functie

Het team is hecht en betrokken en iedereen werkt zelfstandig met een groot gevoel van eigen verantwoordelijkheid. Het gaat bij ons om het leveren van kwaliteit en om de output en niet om de uren die je werkt. De nadruk ligt op werken aan leuke projecten en het helpen van aansprekende opdrachtgevers. Belangrijk is dat je onze waarden deelt: je bent intrinsiek gemotiveerd om kwaliteit te leveren en service te bieden.

Je zult advocaten, bedrijfsjuristen, tax lawyers/fiscalisten, compliance juristen en (kandidaat-)notarissen bemiddelen bij opdrachtgevers. Door heel Nederland maar met name in de Randstad. Afhankelijk van je eigen interesse word je een specialist in het vinden van de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers of word je een sparringpartner voor opdrachtgevers.

Functie eisen

• Werkervaring als advocaat, jurist of bijvoorbeeld recruiter of HR professional in de juridische wereld.
• Ervaring met arbeidsbemiddeling is een pre, een groot netwerk in de juridische wereld een must.
• Representatief, klantgericht, ondernemend en nieuwsgierig.

Aanbod

• Eigen ondernemerschap, flexibiliteit, meewerken aan de verdere opbouw van een succesvolle onderneming.
• Werken met gedreven ondernemers met gedetailleerde kennis van de markt en een groot netwerk. Professionals met een gezonde ambitie maar die ook de balans tussen werk en privé in de gaten houden.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl of met mr. Michiel Donner, te bereiken op het nummer 06 41 53 91 47 of mail naar mdonner@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.