Contractmanager (vacature gesloten) – Amsterdam

Introductie

Juridische spilfunctie als Contract Manager (3-6 jaar ervaring) binnen een dynamische en succesvolle beursgenoteerde vastgoed investeerder, actief in de sterk veranderende huurmarkt en de retail, gevestigd in het WTC Schiphol.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een actieve, beursgenoteerde vastgoed investeerder. De focus ligt daarbij op middelgrote, dominante winkelcentra in middelgrote steden binnen Nederland, Frankrijk, Finland en België. De 225 gedreven professionals werken samen en resultaatgericht om hun doelen te bereiken. De Nederlandse werkmaatschappij is verantwoordelijk voor het beheer van 20 winkelcentra gevestigd door heel Nederland. De organisatie kent korte lijnen, is informeel en betrokken.
Voor het Legal & Transactions Team in Nederland zoeken wij een energieke, resultaatgerichte Contract Manager.

Functie

De Contract Manager is de spil in het organiseren en bewaken van de contractinhoudelijke aspecten van de door het Leasing team gesloten (huur) overeenkomsten met de huidige en potentiële retail partners (huurders, zoals Ahold, Blokker, Jumbo Supermarkten en HEMA). De Contract Manager is vervolgens verantwoordelijk voor het volledige formalisatieproces. Daarbij schakel je intensief en proactief met de huurder, de Leasing Manager en andere betrokkenen. Daarbij zijn uitstekende onderhandelingsvaardigheden en commercieel inzicht een must. Bovendien stroomlijn je het contractmanagement proces en ben je inhoudelijk aanspreekpunt bij alle contract-gerelateerde vragen. Verder denk je mee over manieren om het contractmanagement te verbeteren en is er ruimte om op termijn je functie te verbreden.

Functie eisen

• De juiste kandidaat heeft circa 3 tot 6 jaar ervaring als contract manager/advocaat of bedrijfsjurist met kennis van huurrecht (bedrijfsruimte) en commerciële contracten.
• Daarnaast beschik je over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, commercieel inzicht en ben je een stevige gesprekspartner voor de Leasing Managers.
• Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig en analytisch.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

• Intensief samenwerken met een team van professionals bij een actieve en succesvolle organisatie binnen de dynamiek van de sterk veranderende huurmarkt en de retail.
• Werken in een ambitieuze en resultaatgerichte omgeving waarbij je zelf een belangrijke schakel bent bij het behalen van de doelstellingen.
• Flexibiliteit en ruimte om zelf te ontwikkelen en om de inhoud van de functie verder vorm te geven en uit te breiden.
• Part time (32 uur) werken is mogelijk. Bruisende werklocatie in het WTC Schiphol.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer 06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.