Advocaat-Medewerker Overheidspraktijk – Haarlem

Introductie

Een mooie positie voor een inhoudelijk geïnteresseerde advocaat (3-6 jaar werkervaring) op zoek naar eigen verantwoordelijk en het behandelen van interessante en complexe zaken binnen een middelgroot, kwalitatief hoogstaand advocatenkantoor. Een omvangrijke praktijk op het gebied van het civiele (overheids)aansprakelijkheidsrecht met daarnaast het samen op – en uitbouwen van de cassatiepraktijk.

Organisatie

De 25 advocaten bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem werken op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken voor een brede klantenkring. Collega’s zijn betrokken en open en het kantoor heeft veel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Dit geldt ook voor de opleiding en ontwikkeling van de aan kantoor verbonden advocaten.

Voor de sectie Overheid zoeken wij een tactvolle advocaat met kennis en ervaring op het terrein van het (overheids)aansprakelijkheidsrecht en/of de cassatiepraktijk.

Functie

De sectie Overheid werkt voor zowel overheden, als voor instellingen, ondernemingen en particulieren die met de overheden te maken hebben. Vanwege de groei van de praktijk is er plaats voor een advocaat-medewerker die zich in het bijzonder toelegt op het civiele (overheids)aansprakelijkheidsrecht en daarnaast in samenwerking met één van de partners van de sectie Overheid de cassatiepraktijk verder wil op- en uitbouwen.

Functie eisen

• Circa 3 tot 6 jaar werkervaring als advocaat. Kennis en ervaring in het civiele (overheids)aansprakelijkheidsrecht.
• Kennis van en/of interesse in de cassatiepraktijk is een pre.
• Uitstekend jurist: geïnteresseerd in het vak en in staat om complexe zaken op een hoog niveau te behandelen.
• Relatiebouwer, stevige persoonlijkheid met kritische blik. Doortastend en oplossingsgericht met feeling voor de overheidspraktijk.

Aanbod

• Werken bij een van de grootste kantoren in Haarlem met een uitstekende reputatie op een toplocatie in het centrum van Haarlem.
• Veel eigen verantwoordelijk en daarnaast deel uitmaken van een team waar op hoog niveau aan interessante en uitdagende zaken gewerkt wordt onder meer aan de op- en uitbouw van de cassatiepraktijk.
• Een informele werkomgeving met betrokken en open collega’s en veel aandacht voor de balans tussen werk en privé.
• Vier dagen per week werken is mogelijk.

Inlichtingen

Meer informatie over deze positie? Neem contact op met mr. Inèz den Nijs, te bereiken op het nummer
06 26 40 62 41 of mail naar idennijs@hddn.nl.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer direct klik op “Solliciteren” en laat je CV achter op onze vacaturesite.